WebDesign
Få dit budskab billigt på nettet med Hee Net!
Læs mere...
Søgeoptimering
Forbeder din position på Google med top pro SEO
Læs mere...
Google Adwords
Pay-per-click annoncer på Google. Har du råd til at lade være?
Læs mere...
TradeDoubler
Resultatorienteret markedsføring på nettet, og måske de bedste analyseværkstøjer som er til at komme til for penge!
Læs mere...
Jubii / Eniro
Bør man registrere sig her, eller er det penge ud af vinduet?
Læs mere...

Forside - Website - Målsætning og Hjælp til Opstart af Hjemmeside
«
»
»
»
»
»

Målsætning og Hjælp til Opstart af HjemmesideVil du gerne starte din egen hjemmeside, men mangler du lidt hjælp, så er du kommet til rette sted.
Herunder finder du hjælp til domænenavn & hosting, Virus & SPAM beskyttelse, samt diverse marketingsmuligheder på Internettet.
Men først det vigtigste...MålsætningNår man bestemmer sig for at lave en hjemmeside er det meget vigtigt at have en ide om, hvad man ønsker med siden.
Skal siden lærer andre noget, eller vil man selv lærer noget.
Vil man tjene penge på siden, dele informationer, eller er det bare for sjov.
Disse banale spørgsmål er væsentlige for at styre hvor meget tid, og ikke mindst hvor mange penge man er interesseret i at investere i hjemmesiden.

Herefter skal siden have et udseende. Vil du selv lære det, eller vil du betale dig fra dette?
Hvis du selv vil prøve dig, vil siden nok ikke blive særlig "professionel" i starten, men øvelse gør mester, og så er det tilladt at "låne" fra andre. Surf rundt på nettet, og brug "vis kode" så meget som muligt, for her er meget at lære om HTML og Javascripts.
Det kan sagtens lade sig gøre at hente inspiration og viden uden at direkte kopiere andre.
Det er altid en god ide, at se på andre sites, som omhandler det samme, eller noget lignende det du selv vil lave.
Her kan man både se hvad der er godt, hvad der virker, men ikke mindst hvad der ikke virker. Der er ingen grund til at gentage andres fejl, hvis det kan undgås!

Der findes en del gode billige programmer til hjemmeside programmering. Dem kan du læse mere om på de følgende sider!Ideen må du selv finde på, og hvor meget tid du vil bruge er op til dig (husk din familie ;-), men hvis du har økomiske spørgsmål, som du ikke føler bliver besvaret i denne artikel, eller har du tilføjelser, rettelse, eller er der direkte usandheder i teksten, så send en mail
Dine indslag vil blive lagt på, hvis de vurderes korrekte og relevante. Det dermed ikke et krav at HeeNet er enig, så længe det korrekte oplysninger.
«