Online Marketing
Internet Marketing på Google, Jubii, Eniro, TradeDoubler, Partner Ads, Portalium osv. med Hee Net!
Læs mere...
Søgeoptimering
Forbeder din position på Google med top pro SEO
Læs mere...
Google Adwords
Pay-per-click annoncer på Google. Har du råd til at lade være?
Læs mere...
WebDesign
Få dit budskab billigt på nettet med Hee Net!
Læs mere...
TradeDoubler
Resultatorienteret markedsføring på nettet, og måske de bedste analyseværkstøjer som er til at komme til for penge!
Læs mere...
Jubii / Eniro
Bør man registrere sig her, eller er det penge ud af vinduet?
Læs mere...

Forside - Website - Sikkerhed på Internettet
»
»
»
»
»

Sikkerhed på InternettetI det man får sin egen hjemmeside, vil man hurtigt opdage hvor udbredt SPAM er.
Skulle der være nogen, som ikke kender begrebet SPAM, så er det kort og godt reklamemails sendt uden at være ønsket, og det er ulovligt. Husk det!
Mange af disse mails indeholder virus, og dette SKAL man forholde sig til. Hvis man ikke sikrer sig ordentligt mod virus, så holder man ikke mange dage!
Men nu er der ingen grund til panik. Det er nemt, og ikke nødvendigvis dyrt at sikre sig mod virus.

HeeNet anvender selv Symantec Norton 360.
Norton er ikke det perfekte program. Der kan opstå problemer med installationen, hvis computeren allerede er inficeret.
En stor fordel ved Norton er, at det er en af de store, og derfor er der mange til konstant at sørge for opdateringer, hvilket er det vigtigste, da der konstant kommer nye trusler på Internettet!
Desuden kan man, relativt billigt, købe Symantec Norton 360, som udover AntiVirus, bl.a. har FireWall, back up og AntiSpam!

Symantec Norton er langt fra det eneste ordentlige produkt på markedet, og ikke nødvendigvis det bedste til prisen.
Af andre kan nævnes:
  • AVG
  • McAfee
  • Kaspersky
  • Panda
For at undgå SPAM er det vigtigt at have et SPAM filter.
Langt de fleste mail hotellet har filter på, og sammen med sorteringsmuligehederne i Microsoft Outlook, kan det reducerer meget, men det kan gøres bedre!

De fleste af Anti virus producenter tilbyder også SPAM filtrer, som enten kan købes separat, eller som en del af en sikkerhedspakke: Men der findes mange andre, hvor den mest kendte absolut må være SPAMFighter som har vundet en del tests, og for øvrigt er gratis for private!

Når man har fremstillet sig selv på Internettet med egen hjemmside, så er en FireWall måske også en meget god ide.
En FireWall lukker alle porte til internettet. Der er flere tusind porte, som bruges af forskellige programmer. F.eks. bruger din browser, måske Internet Explorer, port 80. Din email bruger en anden port til at hente, og en 3. til at sende osv. Men langt de fleste porte bruges ikke til noget. og kan derfor ligeså godt lukkes af med en FireWall, da mange hacker programmer bruger disse til at hente oplysninger fra din PC eller direkte overtage den!
Dette er rimeligt kompliceret, men det er det heldigvis ikke hverken at anskaffe sig en FireWall, eller at bruge den!

FireWalls kan fås som software, dvs. et program som skal installeres, eller som hardware, dvs. en box du sætter mellem din PC og Internettet. Det sidste er det mest sikre.

Windows Vista og XP m. Servicepack 2 har indbygget FireWall, men hvis man lægger sin computersikkerhed i hænderne på Microsoft, så kan man lige så godt få det overstået, og selv slette alle data.
Det er dog stadig enormt vigtigt hele tiden at sørge for, at Windows styresystemet er opdateret!
Det anbefales at have en hardware firewall, dvs. en fysisk enhed, for det meste en router, som lukker af for de forbindelse, som man ikke skal bruge. (se længere nede)
Lige som SPAM filtre, så leverer de fleste Anti virus producenter også FireWalls, såsom: Fysiske FireWalls er nok mest brugt i routere.
En router sættes mellem din PC eller hjemme netværk, og Internettet. Den kræver at du har en fast IP adresse. Dette får du hos din ADSL udbyder.

At have en router giver samtidig mulighed for at tilslutte flere computere på samme Internetforbindelse!

Routere fås i et utal af forskellige type, med og uden FireWall, med og uden trådløst netværk, med og uden inbygget switch (direkte tilkobling af flere computere, osv.
Det kan anbefales at vælge én med FireWall. Om den skal have de andre muligheder kommer an på behov, og hvilket netværksudstyr man allerede har.

det kunne være en D-Link Router med Firewall og trådløst netværk. Dette er ikke nødvendigvis den billigste og bedste, men det klarer det hele til en fornuftig pris. Ellers prøv på EDBpriser

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål, tilføjelser, rettelse, eller er der direkte usandheder i teksten, så send en mail
Dine indslag vil blive lagt på, hvis de vurderes korrekte og relevante. Det dermed ikke et krav at HeeNet er enig, så længe det korrekte oplysninger.