Online Marketing
Internet Marketing på Google, Jubii, Eniro, TradeDoubler, Partner Ads, Portalium osv. med Hee Net!
Læs mere...
Søgeoptimering
Forbeder din position på Google med top pro SEO
Læs mere...
Google Adwords
Pay-per-click annoncer på Google. Har du råd til at lade være?
Læs mere...
TradeDoubler
Resultatorienteret markedsføring på nettet, og måske de bedste analyseværkstøjer som er til at komme til for penge!
Læs mere...
Jubii / Eniro
Bør man registrere sig her, eller er det penge ud af vinduet?
Læs mere...
WebDesign
Få dit budskab billigt på nettet med Hee Net!
Læs mere...

Forside - Website - Internet Marketing
»
»
»
»
»

Internet MarketingMarkedsføring på Internettet er først og fremmest søgeoptimering.
Søgeoptimering er rettet mod søgerobotter, og her er det vigtigt at skelne mellem portaler/indeks og søgemaskiner!
Jubii er f.eks. et indeks. Dvs. at den ikke bruger søgerobotter, og derfor har søgeoptimering ikke nogen indflydelse her.
Dette betyder ikke, at Jubii ikke kan bruges, men det kommer længere nede.

Google er derimod en søgemaskine, og samtidig verdens suverænt største søgemaskine.
En god placering her kan virkelig få kasseapperatet til at ringe!

En god placering på Google er en videnskab i sig selv.
Det kommer an på indholdet. Hvad type informationer findes på din hjemmeside, er der mange billeder, er der filmklip, osv..
Det kommer an på netværk. Er der mange links på din side, og hvor mange af disse linker tilbage til dig, eller til en tredie, som linker tilbage til dig, ovs...

Få Gratis Links på:
Portalium.dk
123start.dk
ABCsiden.dk
Jubii.dk
Safehouse.dk
Netværket er meget vigtigt, så det gælder om at få så mange som muligt til at linke til din side, sammen med at du linker tilbage.
At linke tilbage behøver ikke være direkte, da dette hurtigt kan komme til at ligne en linkfarm, hvilket ikke er det bedste Googlee ved.

Det er i bund og grund vigtigt over for dine brugere, at det du gør giver lidt mening. Giv dine brugere links, som de kan have brug og link ikke bare for at linke.

Hvis du går listen igennem, og tilføjer linket på din(e) side(r) på alle relevante portaler og gratis sites, så kan du derefter f.eks. linke tilbage til specifikke sider på portalerne, som omhandler det samme som dit site, eller du kan nøjes med linke tilbage hertil, og på den måde få netværket til at gå fornuftigt i ring.

Dette og meget andet er med til at bestemme din placering på Google, sammen med dine Meta-tags.

Meta-tags er kode i head delen på dine sider. De siger noget om titel, indhold, copyright, søgeord og meget mere.
Grundlæggende kan man nøjes med følgende:
<TITLE>Titel</TITLE>
<META NAME="Description" CONTENT="Beskrivelse">
Google læser ikke længere META tag'et Keywords, men de andre er vigtige. Til databasestyrede hjemmesider, hvor f.eks. samme produkt beskrivelse kan findes på sider med forskellige parametre, anbefales det at bruge tag'et <link rel="canonical" href="http://www.dinhjemmeside.dk/produktets-primære-url" />

Det er ikke nødvendigt, og vist heller ikke længere muligt, at tilmelde sin hjemmeside til Google, og det gjorde alligevel ikke nogen forskel.
Sørg i stedet for at tilmelde din hjemmeside alle de gratis steder du kan komme til, da dette helt sikkert hjælper Google med at finde og indekserer dit site. Se eksempler længere nede. Jo flere steder jo bedre...
Googlebot (navnet på Googles søgerobot) surfer nettet og indekserer alt den møder på sin vej.
Du kan hjælpe den med at indekserer dit site ved at have et sitemap. Det er en side på din hjemmeside, som viser strukturen på hele dit site med links til alle sider. Det kan være en fordel, hvis den denne side hedder sitemap.htm, sitemap.asp e.lign., men hvis dette ikke er muligt så lav den alligevel på den adresse dit system nu tildeler den

Det er også muligt at købe reklameplads på Google med AdWords
Det er nemt, og det er helt frit hvor meget man vil investere i Google annoncer.
Det er dog tidskrævende, og kan virke uoverskueligt, så det kunne være en opgave man lejer HeeNet til at udfører til en fornuftig individuel pris.

Men inden du begynder at investerer for meget, så er der et hav af steder, ud over Google, hvor du kan blive set gratis:
  • Portalium
  • Jubii - Lang ventetid på gratis registrering, men det kan lade sig gøre
  • Nope - Kræver du sætter en tæller på din hjemmeside

Derudover er der et hav af forskellige hjemmesider, hvor man mod betaling kan markedsfører sin hjemmeside. Nogle er meget billige, andre knap så billige. Det kommer an på hvor man har på sin hjemmeside, hvorvidt det er godt at tilmelde sig den enkelte service!Er du i tvivl, eller har du spørgsmål, tilføjelser, rettelse, eller er der direkte usandheder i teksten, så send en mail
Dine indslag vil blive lagt på, hvis de vurderes korrekte og relevante. Det dermed ikke et krav at HeeNet er enig, så længe det korrekte oplysninger.